VinoPura Magnum – kadoset

Op zoek naar dat grótere kado of wil je iemand met een groots gebaar bedanken?

De VinoPura Magnum – kadoset is dan precies waar je naar op zoek was.

Champagne Jacquart Brut – Mosaique (150cl)

In 1962 richtte een kleine groep wijnmakers in de Champagne-streek een onafhankelijk label voor hun eigen champagne op. De aanplant van de druiven voor het label Jacquart is verdeeld over maar liefst 130 dorpen in de streken Montagne de Reims, de Vallée de la Marne en de Côte des Blancs.

Deze Brut – Mosaique wordt gekenmerkt door een relatief hoog aandeel Chardonnay. Door de hoge kwaliteit is deze plezierige champagne te vinden op een groot aantal wijnkaarten van toprestaurants.

De Brut – Mosaique wordt gemaakt van de druivensoorten Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Zij is sprankelend van kleur en heeft een fijne, parelende mousse. De smaak is zuiver, en door het grote aandeel Chardonnay-druiven heeft zij duidelijke kenmerken van wit fruit (o.a. peer) en geroosterd brood. De afdronk is verfrissend en lang.

Drink deze drank als aperitief bij een temperatuur van 10-12 ̊C. Als wijn-spijs combi prachtig bij lichte vissoorten, geitenkaas en desserts, en natuurlijk in combinaties met peer.

Natuurlijk zorgen wij dat er een mooie beschrijving van deze top-champagne en de makers ervan meeverpakt wordt.

Het pakket bestaat uit:

  • 1 Magnum (150cl) Champagne Jacquart Brut – Mosaique
  • Houten kist met schuifdeksel
  • Decoratieve houtwol
  • Volledige beschrijving van deze champagne

Wil je een persoonlijke boodschap overbrengen aan de ontvanger? Geef jouw boodschap aan tijdens het bestellen in het vak ‘opmerkingen’, en wij zorgen dat de boodschap meeverpakt wordt!

** Gratis verzending **

Land

Frankrijk

Kleur

Wit

Smaakprofiel

Verkwikkend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacquart Champagne – Magnum kadoset” te beoordelen